Personeel & salaris

Als werkgever heeft u mensen in dienst. Meestal gaat dat in de vorm van een dienstverband met vaste afspraken over werk, werktijden en betaling.

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om een gedegen salarisadministratie bij te houden. Dit kan op een aantal manieren, waaronder de salarisverwerking uitbesteden.

personeel en salaris administratie
salarisadministratie roosendaal

Salarisverwerking

Het verwerken van salarissen vereist veel specifieke en actuele kennis. Administratiekantoor de Hoon heeft de kennis en ervaring in huis om uw volledige salarisadministratie te verzorgen, of u nu 1 of 100 personeelsleden in dienst heeft. Wij verzorgen de maandelijks salarisstroken en aangiften loonheffingen en dragen zorg voor meldingen bij branche- en pensioenorganisaties.

Aanvullende diensten

Naast het verzorgen van uw salarisadministratie kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van overige personeelszaken.

Ons kantoor beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van arbeidsrecht en sociale verzekeringen.
Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met het opstellen en bewaken van arbeidscontracten, het bewaken van verzuim en re-integratietrajecten en advisering op het gebied van vergoedingen.

Indien er verdergaande specifieke kennis vereist is, kunnen wij een beroep doen op specialisten in ons netwerk.

salarisadministratie voor bedrijven roosendaal
boekhoudkantoor roosendaal

Uitkeringen & sociale verzekeringen

Nederland kent een uitgebreid stelsel van uitkeringen en andere sociale voorzieningen. In dit omvangrijke systeem is het soms lastig om uw weg te vinden. Voor veel mensen is het onduidelijk wat hun rechten zijn of wat hen te wachten staat op het moment dat zij bijvoorbeeld hun baan verliezen of arbeidsongeschikt worden.
Bent u betrokken bij een reorganisatie of dreigt u uw baan te verliezen? Of maakt u gebruik van een sociale voorziening en wil u weten welke mogelijkheden er voor u zijn op het gebied van re-integratie?

Bij deze en alle andere vraagstukken op het gebied van uitkeringen en sociale verzekeringen kunnen wij u bijstaan.
Onze specifiek geschoolde medewerkers kunnen u precies vertellen wat uw rechten en plichten zijn, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor nare verrassingen komt te staan.

Scroll naar boven

Kennismaken en kopje koffie drinken?