Belastingaangiften

Iedereen wil graag zo min mogelijk belasting betalen. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte correct wordt ingevuld en houden daarbij rekening met alle fiscale faciliteiten en mogelijkheden die voor u van belang kunnen zijn.

Wel zo prettig geregeld.

administratiekantoor in roosendaal

Wij verzorgen alle voorkomende fiscale aangiften

Ons kantoor heeft de kennis en ervaring in huis om alle  voorkomende fiscale aangiften te kunnen verzorgen. Hierbij streven wij altijd naar het optimale resultaat voor onze cliënten. Ook staan wij cliënten bij in bezwaar- en beroepsprocedures.

Inkomstenbelasting

Voor zowel particulieren als ondernemers woonachtig in Nederland of daarbuiten. Ons kantoor heeft grote kennis en ruime ervaring op het gebied van inkomstenbelasting. Tevens toetsen wij jaarlijks of onze cliënten in aanmerking komen voor inkomensafhankelijke toeslagen.

Vennootschapsbelasting

Dividendbelasting

Loonbelasting

Wij hebben uitgebreide kennis in huis op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen en verschillende brance-specifieke regelingen. Tevens adviseren wij op het gebied van subsidies, afdrachtskortingen en reductiemaatregelingen.

Omzetbelasting

Wij bewaken voor u de aangiftetermijn en verzorgen indien gewenst uw aangifte omzetbelasting. Ook kunnen wij de teruggaafverzoeken van de in het buitenland afgedragen omzetbelasting voor u verzorgen. Tevens adviseren wij klanten op het gebied van BTW bij hun facturatie.

Schenk- en successierecht

Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van schenk- en successieaangiften. Tevens adviseren wij op het gebied van estate-planning; hoe brengt u fiscaal gunstig uw vermogen over naar de volgende generatie?

boekhoudkantoor roosendaal
Scroll naar boven

Kennismaken en kopje koffie drinken?